امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آفات و بیماری های مهم فلفل گلخانه ای
#1
ناهنجاری های مهم فیزیولوژیکی فلفل گلخانه ای
سقط میوه
سقط اکثر میوه ها یک هفته بعد از بستن میوه ها اتفاق می افتد. بوته ممکن است دارای رشد رویشی بیش از حد باشد که لازم است به سمت میوه دهی هدایت شود. با کاهش 1 تا 2 درجه می توان آن را به سمت رشد زایشی تحریک نمود.
میوه های بد شکل و بدون دم
این ناهنجاری زمانی که بوته در مرحله گلدهی است و در فصل زمستان دمای هوا به مدت چند روز به زیر 14 درجه کاهش یابد دیده می شود.البته لارو برخی حشرات نیز می توانند سبب بد شکلی میوه ها شوند.
ایجاد شکاف یا ترک در میوه ها
این ناهنجاری زمانی اتفاق می افتد که رطوبت نسبی گلخانه به بالای 85 درصد می رسد، شکاف خوردن میوه در نتیجه فشار ریشه ای بالا در شرایطی که شب ها خنک اما دمای محیط ریشه بالاست اتفاق می افتد.
عدم تشکیل رنگ میوه
علت تشکیل رنگ میوه ناشی از پایین بودن میانگین دما در طی 24 ساعت می باشد. افزایش میانگین دما در طی 24 ساعت به میزان نیم درجه سانتی گراد به رفع این مشکل کمک می کند.
رنگ گرفتن میوه های کوچک
میوه های کوچک معمولا روی بوته هایی دیده می شوند که دارای رشد زایشی شدید می باشند که در این صورت بوته های برگ های کوچک و میان گره های کوتاه دارند. کاهش دمای شب به میزان 1 تا 2 درجه سانتی گراد بوته ها را به سمت رشد رویشی هدایت می کند. البته باید دقت نمود که میوه های موجود بر روی شاخه های فرعی همیشه کوچک تر از میوه های موجود بر روی ساقه اصلی هستند.
پوسیدگی گلگاه
پاسخ
#2
سلام در مورد پوسیدگی سر فلفل دلمه اطلاعات بدین لطفا
پاسخ
#3
(2016/06/15، 04:03 PM)mjd65 نوشته است: سلام در مورد پوسیدگی سر فلفل دلمه اطلاعات بدین لطفا

سلام، اگه میشه یه عکس از فلفل برام بفرستید... پوسیدگی سر فلفل دلیل های زیادی داره...
پاسخ
#4
سلام
وقتتون به خیر
علت زرد شدن پایه گل فلفل دلمه و افتادن اون چی هست؟
لطف میکنید جوابم رو بدید.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان